6974582068 - 6983802310 ΠΟΥΡΝΑΡΙ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ, Λάρισα dim.mosxovitis@gmail.com - nektmosc@gmail.com
 
 
 
 
 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ
ΑΦΟΙ ΜΟΣΧΟΒΙΤΗ | Εργοληπτική Τεχνική Κατασκευαστική Λάρισα


Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΟΣΧΟΒΙΤΗ ασχολείται με την μελέτη και προχωρά στην κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων και όλης της εγκατάστασης στην Λάρισα, την περιοχή της Θεσσαλίας αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας.

Για την κατασκευή των φωτοβολταϊκών πάρκων η εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΟΣΧΟΒΙΤΗ χρησιμοποιεί κορυφαίας ποιότητας υλικά. Πριν την οποιαδήποτε κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου διενεργείται κατάλληλη μελέτη, η οποία γίνεται σε συνεργασία με κορυφαίους μηχανικούς, ώστε να μπορέσουμε να σχεδιάσουμε το κατάλληλο πλάνο για τον εκάστοτε πελάτη ώστε να ικανοποιηθούν στο μέγιστο οι απαιτήσεις του.

Το πλάνο περιέχει όλες τις λεπτομέρειες του έργου από το ακριβές χρονοδιάγραμμα στο οποίο θα λάβουν μέρος οι εργασίες μέχρι το κόστος των υλικών και άλλα πολλά. 

 
 
 
 
 
 
 
   
   
   
   
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ
 
  Μελέτη Φωτοβολταϊκών Πάρκων  
  Κατασκευή Φωτοβολταϊκών Πάρκων  
  Πασαλόμπηξη - Μπετόμπηξη  
  Τοποθέτηση - Ανωδομή βάσεων στήριξης Φ/Β Πάνελ  
  Τοποθέτηση Φωτοβολταϊκών Πάνελ  
   
   
   
   
   
 
 
 
 
 
Με συνέπεια & επαγγελματισμό
φροντίζουμε πάντα να εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας ώστε να μπορούμε να ολοκληρώσουμε οποιαδήποτε κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου μας ζητηθεί στην Λάρισα, στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 
 
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι η ολοκλήρωση του έργου στο χρονοδιάγραμμα που έχουμε θέσει και η πλήρης ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη μας..
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε το έργο που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε και εμείς θα σας προτείνουμε την κατάλληλη λύση αφού πρώτα διενεργήσουμε τις κατάλληλες μελέτες..