6974582068 - 6983802310 ΠΟΥΡΝΑΡΙ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ, Λάρισα dim.mosxovitis@gmail.com - nektmosc@gmail.com

 

 

 

 
 
 

ΑΦΟΙ ΜΟΣΧΟΒΙΤΗ
Εργοληπτική Τεχνική Κατασκευαστική Λάρισα


Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2020 και είναι μια εργοληπτική τεχνική κατασκευαστική εταιρεία. Δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών φωτοβολταϊκών πάρκων αναλαμβάνοντας το τεχνικό κομμάτι της υλοποίησης του έργου με έμπειρο προσωπικό καθώς και τις χωματουργικές εργασίες πάντως τύπου.Επίσης ασχολείται με τις εθνικές οδικές μεταφορές εμπορευμάτων.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό η εταιρεία αναλαμβάνει κάθε έργο με σκοπό να δίνει στον κάθε πελάτη της μια ολοκληρωμένη λύση η οποία θα καλύπτει όλες του τις ανάγκες. Στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΟΣΧΟΒΙΤΗ διατηρούμε σύγχρονο στόλο οχημάτων για εργασίες κατασκευής φωτοβολταϊκών πάρκων ή για οποιαδήποτε άλλη χωματουργική εργασία μας ζητηθεί στην Λάρισα, την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης. Επίσης η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις μεταφορές διάφορων εμπορευμάτων σε όλη την χώρα στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Η εταιρεία μας είναι μια ανθρωποκεντρική εταιρεία που έχει ως στόχο μετά το πέρας κάθε έργου που αναλαμβάνει να αφήνει τον πελάτη ευχαριστημένο στο μέγιστο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΟΣΧΟΒΙΤΗ με το πολύπειρο προσωπικό της και τα σύγχρονα μηχανήματα που έχει στην διάθεσή της μπορεί να αναλάβει την κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων, χωματουργικές εργασίες και εθνικές οδικές μεταφορές στην Λάρισα την Θεσσαλία και ολόκληρη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Από το 2020, την μέρα ίδρυσης της εταιρείας μας μέχρι σήμερα μας έχουν εμπιστευτεί δεκάδες άνθρωποι και εμείς ανταποδίδουμε αυτήν την εμπιστοσύνη με την παροχή ολοκληρωμένων πακέτων υπηρεσιών στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
 
 
   
   
   
   
  ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ
    τα χρονοδιαγράμματα εργασιών
    το εξειδικευμένο προσωπικό μας
    τα σύγχρονα εργαλεία μας
    τις ανταγωνιστικές τιμές μας
   
   
    ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
 6983802310 - 6974582068
 
 
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι η ολοκλήρωση του έργου στο χρονοδιάγραμμα που έχουμε θέσει και η πλήρης ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη μας...
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε το έργο που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε και εμείς θα σας προτείνουμε την κατάλληλη λύση αφού πρώτα διενεργήσουμε τις κατάλληλες μελέτες...